Hogyan lehet youtube - ról ingyen letölteni klippeket?
Figyelt kérdés
2008. okt. 2. 07:38
1/9 anonim válasza:
le kell hozzá tölteni egy progit! menj fel arra az oldalra h bluedragonwarez.com..ott írd be a keresőbe h youtube konverter..azt5 töltsd le amit kihoz,és utána keress rá a youtubon a klipre..a linkjét be kell majd másolnod a konvertálóba és lejön a klip!
3/9 anonim válasza:
www.converttube.com - pontosítva :)
5/9 anonim válasza:
írd be h tubetilla....és azzal letod tölteni.....
de ha őgy nem ad ki semmit akkor a szoftverbazis.hu oldalon keresd meg
6/9 anonim válasza:
vagy youtubecatcher :) nekem iylenem van és annyi mindenféleségbe lehet letölteni számokat... wav movie mp3 mp 2 csomó minden
7/9 anonim válasza:
Keress olyat, hogy : save2pc
Ez kimondottan egy youtube-video letöltő, avi formátumban tölti le a videót, de ha történetesen csak a zene kell, azt is le tudod húzni mp3-ba!
Innen letöltheted!
8/9 anonim válasza:
Én TubeMaster használok, szerintem nagyon jó kis program, és még egyszerű is :)
De ez a kérdés hogy ebbe a témakörbe? :O
S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!