Hova lett a maradék 1,3 GB adatforgalmam?
Már lassan egy éve van T-mobilos wifis 4G mobilinternetem. Sokszor kevésnek találtam a 8 GB-ot a csomagban, de eddig egyszer sem mértem le teljesen a hónap elejétől az adatforgalmat, azonban most megpróbáltam (nem a hónap elejétől) és azt vettem észre, hogy valami nem oké.
Amint ezen a képen látható az usb-s Alcatel one touch routerben megtörtént a nullázás 2016.08.31-én 20:06-kor. Ekkor maradt 5,97 GB adatforgalmam, legalábbis a Telekom weboldala szerint. (5,97*1024=6113,28 MB)
2016.09.08-án 12:36-kor kaptam meg az sms-t arról, hogy az adategyenlegem (a megmaradt 5,97 GB) elfogyott, viszont a router számlálója a nullázás óta csak 4,65 GB-ot számolt. (4,65*1024=4761,6 MB)
(6113,28-4761,6=1351,68 MB) Mindezek után egy kérdésem van. Hova tűnt 1,3 GB?
Ezt leginkább a telekomtól kéne megkérdezni, de amilyen simlis tetű cég, úgyis csak hazudnának valamit.
Én évekig szívtam velük úgyanígy mobilnettel, aztán lemondtam a francba az egészet és átmentem a telenorhoz. Tudom hogy ez most reklámnak hangzik, de lesz..rom, a telekomnak addig vagy fontos, amig a nyakadba nem sóznak egy újabb előfizetést, utána már le vagy ejtve..
A telenornál jelenleg 2x100 GB mobilnetet kapok olcsóbbért, mint a telekomnál 1x30 GB-ot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!