Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok egy speciális...

Hogyan tudok egy speciális köremailt beállítani?

Figyelt kérdés
Azt szeretnem megoldani, ha egy email cimre kuldok egy levelet, az az elore beallitott 5 masik cimre automatikusan tovabbitja a levelet mindennel egyutt. Barmilyen megoldas erdekel, gmail, mysql, cpanel stb.

2016. szept. 5. 23:29
 1/4 anonim ***** válasza:

No de mid van? cpaneles tárad?

Ha igen akkor csinálsz vagy van egy sajatmal@sajatdomain.hu arra cpanelen email tovabbítóhoz hozzáadod az 5 v 10 cél emailcímet és kész.. ami levél a sajatmal@sajatdomain.hu-ra befut az szétszorja..

2016. szept. 6. 17:58
 2/4 anonim ***** válasza:
*sajatmail@sajatdomain.hu
2016. szept. 6. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:
gmailt amugy gyorsan el lehet felejteni! épp pár napja adtam hozzá továbbítási mailcímet.. úgy működik. hogy az adott mailcínre kűld egy visszaigazolókodot amit meg kell adj, hogy működjön!
2016. szept. 6. 18:03
 4/4 A kérdező kommentje:
#1 igy oldottam meg, azert nem is jottem, mert sikerult, de koszonom a valaszokat
2016. szept. 25. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!