2 router + 1 ház = 1 hálózat?
Figyelt kérdés
A helyzet annyi lenne, hogy a ház amibe költöztünk nagy, és 1 router nem fedi le az egészet, ezért az én szobámba is került 1, hogy mindenhol lehessen Wi-Fi-zni, és nem mellesleg kábeles is rá lehessen kötni a többi gépet is kábelesen nálam.
A kérdésem az lenne, hogy tudnám megoldani hogy ne 2 külön Wifi legyen a házban, hanem a másik router "jelerősítőként" legyen használva és 1 nagy hálozat legyen az egész.
Válaszokat előre is köszönöm :)
2016. szept. 4. 23:40
2/6 Szirty válasza:
A megoldás a WDS (wireless distribution system)
Nézd meg tud-e ilyet a két router...
3/6 anonim válasza:
WDS néven fut TP LINK routerek esetében (de amúgy az,amit az első írt). Nálam valamiért nem volt tökéletes a dolog.
5/6 anonim válasza:
Ahogy az előttem szólók mondták. De ha nem értesz egyáltalán a router konfigurálásához, akkor neked elég egy router, ami a modemhez van kötve, meg egy wifi repeater, vagy wifi extender.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget, megoldottam :)
A routereket nem én vettem, hanem édesapám, lévén a ház túl nagy ahhoz, hogy 1 darab lefedje rendesen :)
Köszönöm szépen még egyszer :)
2016. szept. 8. 02:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!