Mit gondoltok a Kairosról? Tényleg ki fizet? Mikor jön vissza a befizetés?
Megfoghatatlan a cég, perelni meg úgy sem fogsz tudni, mert jól ki van találva, nincs mögötte valós személy vagy cég. Még egy nyamvadt telefonszám sincs, vagy Magyarországi helpdesk, csak egy e-mail van, amire írogathatsz ha éppen nem megy a kliens programod vagy, nem tudod ellenőrízni a weboldalukon elérhető adataidat.
Nemcsak a program nem csinál semmit, hanem mégcsak nem is működik. Még ha be is fektetnéd a pénzed, akkor se egyszerű az életed, mert a kliens programot napi szinten kell pesztrálni, mert folyton leáll valami hibával (nullReferenceException, Invalid user name, connection problem, stb.), aztán ott vannak a pénzfelvételi nyűgük (tranzakciós díjak, átváltások, időbeli korlátok).
Hitegetnek majd hogy minden oké, és egyszerű, de a valóság nem ez. Ülsz majd a pénzed nélkül és gondolkozol hogy miért kellett neked ez a stressz.
"Valósabb internetes munka nem is létezik 1általán?"
De, létezik. Kezdj el keményen nyelvet tanulni (angol) és kezdj el tanulni programozni.
A szabadúszó programozók, akik az otthon kényelméből is simán tudnak külföldre dolgozni, néha egészen elképesztő összegeket keresnek. (simán 500.000 felett) De ehhez tényleg nagyon keményen kell s*ggelni és dolgozni.
#16:
ezt én is sajnálattal vettem észre, mert rengeteg infó gyűlt benne össze :-(. De nem csak konkrét adat és tény, hanem a benne résztvevők kommunikációja, viselkedése.
Próbáljatok meggyőzni egymást h a kairos szar! Akkor itt egy kis belsős infó! 😉
5 platina csomagom van. Decemberbe jár le az 1 évem.A piramisjáték lényege h időbe kell elkezdeni... Aki szeretne szerencsét próbálni, az még az idén tegye! Ő még meg fogja találni a számítását!!! 2018-2019 szereintem is be fog dőlni 😉😉😉
A piramisjáték lényege, hogy elveszed a haverjaid, majd az ő haverjaik stb stb pénzét.
Nem csak a készítőit, de minden használóját meg kéne büntetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!