Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan tudnék gyorsan, egyszer...

Honnan tudnék gyorsan, egyszerűen, ingyen filmeket letölteni? Még sohasem csináltam, segítséget kérek

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 20:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kulcsszavak: fájlcserélő hálózatok, p2p, bittorrent...
2010. ápr. 21. 20:13
 2/10 anonim ***** válasza:

sokan rákaptak a torrentezésre manapság,szerintem ha kipróbálod tökéletesen meg leszel elégedve.

először is regisztrálj be valami torrent oldalra,tökmind1 melyikre,talán ez az oldal még szabad,és vannak is filmek

[link] ha nem lenne szabad,google a barátod.

utána nézel magadnak egy utorrent nevü programot,ami le fogja szedni a filmet,ezt fel is telepítetted faxa minden.

utána vissza mész erre az oldalra ahol regisztráltál,kiválasztod a filmet amit szeretnéd,ráklikkelsz a letöltés gombra,majd felugrik egy ablak,és ott kiválasztod hogy az utorrent program segítségével akarod megnyitni.pontosabban így fest a dolog:

[link]

próbálkozz aztán max egy hét és bele is jösz,nem olyan bonyolult dolog.

2010. ápr. 21. 22:00
 3/10 anonim válasza:

Néhány ingyenes film letöltő! Your Video, Vids.hu,ingyen filmek.hu,babaix.atw.hu,gabor1985.mindenkilapja.hu,

freehunxvid.tk Jó válogatást!

2010. ápr. 21. 22:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Jah csak ha regisztrálsz egy zárt torrentoldalra akkor miután letöltötted a filmet utána amíg nézed ne csukd be az utorrentet mert csak akkor seedeled vissza:)
2010. ápr. 27. 21:08
 5/10 anonim ***** válasza:

Firefox-ra rakd fel az embended objects bővítményt és menj a netmozi.com ra itt nem kell semmit se visszatölteni és foylamatosan lehet regizni rá

Online nézheted, vagy akár le is lophatod a filmet a szerverről a pluginnal vagy egy letöltő klienssel

(pl Download accelerator)...

2010. ápr. 27. 23:38
 6/10 anonim válasza:

Én mondjuk főleg rapidshare-ről szoktam szedni (nemrég fejlesztettek, ingyenesen is gyorsabb lett). Googleba beírod a film címét meg azt, hogy rapidshare, tuti kapsz egy csomó találatot. Az igaz, hogy sok a halott link, de azért szinte minden filmet meg lehet találni.

Ajánlom hozzá a USDownloadert, azzal tudsz róla automatikusan tölteni.

2010. ápr. 28. 13:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Jah csak a rapid néha beadja az unalmast és nem enged tölteni
2010. ápr. 28. 14:56
 8/10 anonim válasza:

Az igaz, hogy a rapid régebben nem engedett esténként, vagy hétvégén délután (tehát a legforgalmasabb időben) tölteni, de mióta fejlesztették már ezzel sincs probléma.

Amúgy meg erre is jó a progi amit írtam; az ember beteszi délelőttre a letöltéseket, aztán a progi szépen lekapcsolja a gépet, ha végzett.

2010. ápr. 28. 16:09
 9/10 anonim válasza:
Énnekem van data.hu prémiumom és ***** nevü oldalon szoktam tölteni vele filmeket , játékokat! ( Prémiummal maximum sebességgel megy )

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. ápr. 28. 16:45
 10/10 anonim válasza:

moovie.hu online megy es nem kell letolteni.

jelenleg nem muxik,de par nap mulva remelem visszajon

2010. ápr. 28. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!