Honnan tudnék gyorsan, egyszerűen, ingyen filmeket letölteni? Még sohasem csináltam, segítséget kérek
sokan rákaptak a torrentezésre manapság,szerintem ha kipróbálod tökéletesen meg leszel elégedve.
először is regisztrálj be valami torrent oldalra,tökmind1 melyikre,talán ez az oldal még szabad,és vannak is filmek
[link] ha nem lenne szabad,google a barátod.
utána nézel magadnak egy utorrent nevü programot,ami le fogja szedni a filmet,ezt fel is telepítetted faxa minden.
utána vissza mész erre az oldalra ahol regisztráltál,kiválasztod a filmet amit szeretnéd,ráklikkelsz a letöltés gombra,majd felugrik egy ablak,és ott kiválasztod hogy az utorrent program segítségével akarod megnyitni.pontosabban így fest a dolog:
próbálkozz aztán max egy hét és bele is jösz,nem olyan bonyolult dolog.
Néhány ingyenes film letöltő! Your Video, Vids.hu,ingyen filmek.hu,babaix.atw.hu,gabor1985.mindenkilapja.hu,
freehunxvid.tk Jó válogatást!
Firefox-ra rakd fel az embended objects bővítményt és menj a netmozi.com ra itt nem kell semmit se visszatölteni és foylamatosan lehet regizni rá
Online nézheted, vagy akár le is lophatod a filmet a szerverről a pluginnal vagy egy letöltő klienssel
(pl Download accelerator)...
Én mondjuk főleg rapidshare-ről szoktam szedni (nemrég fejlesztettek, ingyenesen is gyorsabb lett). Googleba beírod a film címét meg azt, hogy rapidshare, tuti kapsz egy csomó találatot. Az igaz, hogy sok a halott link, de azért szinte minden filmet meg lehet találni.
Ajánlom hozzá a USDownloadert, azzal tudsz róla automatikusan tölteni.
Az igaz, hogy a rapid régebben nem engedett esténként, vagy hétvégén délután (tehát a legforgalmasabb időben) tölteni, de mióta fejlesztették már ezzel sincs probléma.
Amúgy meg erre is jó a progi amit írtam; az ember beteszi délelőttre a letöltéseket, aztán a progi szépen lekapcsolja a gépet, ha végzett.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
moovie.hu online megy es nem kell letolteni.
jelenleg nem muxik,de par nap mulva remelem visszajon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!