BattleCat kérdése:
Miért megy el az internet, amint rákötöm a gépem a router-re?
Figyelt kérdés
Mindig amikor bedugom a lankábelt a gépre elmegy a net és a router sem talál jelet(a mi router-ünknél úgy van, hogy a DSL led fixen ég amikor van jel viszont mikor bedugom a gépet mindegyik led kialszik csak a power led ég és a DSL villog). Egyébkén nem tudom ennek van e köze a dologhoz, de egyik este frissítettem a gépet és kikapcsoltam. Màsnap délután pedig amikor bekapcsoltam már ezt csinálta. OP rdndszer: Win 102016. szept. 3. 10:43
1/5 anonim válasza:
próbáld meg újratelepíteni a routert
2/5 P.O.C. válasza:
Jó lenne tudni, pontosan milyen típusú routerről van szó?
#1: Routert nem telepíteni szoktunk, hanem beállítani.
3/5 anonim válasza:
#2 érted, hogy értem, ugye? : (
4/5 P.O.C. válasza:
Értem, de sokan félrevezetődnek vele. Rengetegen azt hiszik pl, hogy a router a telepítő CD -je nélkül nem is működik.
Pedig az egyik legfeleslegesebb dolog a világon, csak még egy csepp a környezet szennyezés tengerébe. Ezért mondtam hogy nem nevezzük telepítésnek, ha egyszer nem az.
5/5 anonim válasza:
masik lan kábellel próbáld ill. ha van rá módod dugj a gépbe másik lan kártyát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!