Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Egy facebook csoport adminiszt...

Egy facebook csoport adminisztrátora (ő az egyetlen), meg tudja tenni, hogy általam korábban törölt posztomat visszaállítja, vagy megnézi?

Figyelt kérdés
Sajnos hibát követtem el, amiből tanultam, de a lehetséges következményektől félek. Volt egy csoport, amiben benne voltam, sajnos nem bízok az adminisztrátorban. Kiléptem, de előtte töröltem néhány számomra(és mivel másokat is említettem benne, így mások számára is) ciki posztomat. Az a kérdés, hogy ha ez egy rosszindulatú admin, képes visszahozni ezeket a törölt dolgokat? (a továbbiakról ne is beszéljünk, hogy kimásolja, 'prnt scr' -eli, lementi, és a későbbiekben lejárat) (egyébként már nem vagyok a csoport tagja, és a teljes facebook-profilomat is töröltem már.)
2016. szept. 1. 19:55
 1/2 A kérdező kommentje:

Helyesbítek: (ha ez számít)

Nem először kiléptem a csoportból, hanem egyszerűen az egész fiókomat töröltem (tehát ha benn is vagyok, mint törölt felhasználó)

2016. szept. 1. 19:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem tudja meg nézni tudtommal. Azok a posztok már nincsenek sehol sem, maximum a facebook adatbázisában. De attól nem kell félned. :D
2016. szept. 1. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!