Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi értelme van Youtubera F1...

Mi értelme van Youtubera F1 2016 gameplayt csinálni, úgy, hogy körülbelül minden segítség be van állítva?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap néztem a Mike nevű magyar csatornát, ahol a srác(ezen a videón látszanak 2:07-nél a beállításai: [link] szinte minden segítséget beállított magának.

Így milyen kihívás van a játékban? Csak fék, gáz és kormány aztán kész.

Lehet, hogy ez csak számomra furcsa és nincs vele semmi gond, de én azt hittem, hogy akik gameplay videókat csinálnak, ők azért teszik ezt, mert amit feltöltenek abban profik.

2016. szept. 1. 01:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel azt is kérdezhetnénk, mi értelme így játszani. De hát a fejlesztők megadták a lehetőséget, és egyesek ki is használják :)

Aki gameplay-eket tölt fel, az megosztja a közönségével ahogy játszik. Nem a képességeivel dicsekszik, nem azt mutatja be milyen profi. Egyszerűen megosztja azt az élményt, amit a játék nyújt számára, és emellett esetleg magát a játékot is bemutatja rajta keresztül. Szóval teljesen valid :D

2016. szept. 1. 04:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem a profizmusrol szól a gameplay mert te forma 1 beteg vagy meg autó manias nem mindenki lehet az.
2016. szept. 1. 05:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyáltalán mi értelme van Youtubera bármilyen gameplayt csinálni?
2016. szept. 1. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!