Hogyan tudnám megcsinálni az internetet?
Tehát:
régen csak egy gépünk volt. aztán vettünk mégegy gépet egy másik szobába. Vollt routerem. működött a gépen az internet.
később eladtuk a második gépet. azután megint vettünk egy gépet (tehát 2 van most). A router csak úgy tud működni, hogy ha a főgépen nincs internet. Eddig jóvolt, de valamit lett csinálva a gépen és így nincs beüzemelve a router.
Abban kéne segítség, hogy a főgépen is, és a másik gépen is legyen internet a roteron keresztül.
(Ha kérrhetem akkor részletesen. Ha pl. egy kábelről van szó akkor a színét, ha lehet)
Előre is köszi!!
"(Ha kérrhetem akkor részletesen. Ha pl. egy kábelről van szó akkor a színét, ha lehet) "
Ha kérhetem akkor részletesen ,ha például egy routerről van szó akkor a tipusát,ha lehet.
Kérlek pontosíts. Nem elegendő az információ amit közöltél.
1.: Milyen internetetek van? ADSL vagy Kábel?
2.: Mi a router gyártója, tipusa (pl motorola vr850g)
3.: Milyen színű UTP kábeled van? :D
vezérlőpult-hálózati kapcsolatok-új kapcsolat varázsló
és itt mindig válaszd ki a dolgokat annak megfelelően hogy milyen neted van és hogy van megoldva a dolog otthon.
d-link
802.11g/2.4 GHZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!