Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám megcsinálni az...

Hogyan tudnám megcsinálni az internetet?

Figyelt kérdés

Tehát:

régen csak egy gépünk volt. aztán vettünk mégegy gépet egy másik szobába. Vollt routerem. működött a gépen az internet.

később eladtuk a második gépet. azután megint vettünk egy gépet (tehát 2 van most). A router csak úgy tud működni, hogy ha a főgépen nincs internet. Eddig jóvolt, de valamit lett csinálva a gépen és így nincs beüzemelve a router.

Abban kéne segítség, hogy a főgépen is, és a másik gépen is legyen internet a roteron keresztül.

(Ha kérrhetem akkor részletesen. Ha pl. egy kábelről van szó akkor a színét, ha lehet)

Előre is köszi!!

2010. ápr. 21. 14:15
 1/5 anonim ***** válasza:

"(Ha kérrhetem akkor részletesen. Ha pl. egy kábelről van szó akkor a színét, ha lehet) "

Ha kérhetem akkor részletesen ,ha például egy routerről van szó akkor a tipusát,ha lehet.

2010. ápr. 21. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Kérlek pontosíts. Nem elegendő az információ amit közöltél.

1.: Milyen internetetek van? ADSL vagy Kábel?

2.: Mi a router gyártója, tipusa (pl motorola vr850g)

3.: Milyen színű UTP kábeled van? :D

2010. ápr. 21. 18:24
 3/5 anonim ***** válasza:

vezérlőpult-hálózati kapcsolatok-új kapcsolat varázsló

és itt mindig válaszd ki a dolgokat annak megfelelően hogy milyen neted van és hogy van megoldva a dolog otthon.

2010. ápr. 21. 18:39
 4/5 A kérdező kommentje:

d-link

802.11g/2.4 GHZ

2010. ápr. 22. 15:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Kábel
2010. ápr. 22. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!