Alkalmas ezen az internet World of Tanks-ezni?
Nagyon szeretném már letölteni a játékot,de nem tudom hogy ez az internetem miatt lehetséges-e.Vodafone Homenet 40 gb-os netem van,garantált sávszélesség:75 mbps
A válaszokat előre is köszönöm!
Mobilinternet jellemzően nem alkalmas játékra a késleltetés durva változásai, illetve úgy en bloc a szolgáltatás paramétereinek változásai miatt. Ezek egy része az adott pillanatbeli hálózati terheltségtől függ, másik része pedig a fizikai környezettől (pl térerő, de nem csak ettől).
Emiatt is (pontosabban a hazai hatályos szabályozás miatt, hogy ne állíthassanak valótlant a szolgáltatók) a vállalt garantált sávszélesség mindig 0/0 kbit/s le-és feltöltés esetén, csak a maximális elméleti a 75. Ráadásul Vodafone legjobb tudomásom szerint még mindig csak UMTS-t (HSPA+) használ, amely késleltetése messze elmarad a modernebb LTE-étől.
éjszakai nettel leszedheted ha van csomagod.
Amúgy igen lehetséges. Nekünk itt van nem messze a 4G torony és 220 Mbit/s le és 88 Mbit/s a feltöltés. Ennek ellenére a pingem 75-90 között van lolban, míg az ADSL net, ami kábelen jön a házba onnan meg wifivel a szobába az meg ad nekem 50-70 pinget ha minden normális. Ismerősömnek USB-n keresztül osztotta a mobilnetet és 30-35-ös pingje volt. De mondom nálunk van 4G lefedettség rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!