Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Alkalmas ezen az internet...

Alkalmas ezen az internet World of Tanks-ezni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretném már letölteni a játékot,de nem tudom hogy ez az internetem miatt lehetséges-e.Vodafone Homenet 40 gb-os netem van,garantált sávszélesség:75 mbps

A válaszokat előre is köszönöm!

2016. aug. 30. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Mobilinternet jellemzően nem alkalmas játékra a késleltetés durva változásai, illetve úgy en bloc a szolgáltatás paramétereinek változásai miatt. Ezek egy része az adott pillanatbeli hálózati terheltségtől függ, másik része pedig a fizikai környezettől (pl térerő, de nem csak ettől).

Emiatt is (pontosabban a hazai hatályos szabályozás miatt, hogy ne állíthassanak valótlant a szolgáltatók) a vállalt garantált sávszélesség mindig 0/0 kbit/s le-és feltöltés esetén, csak a maximális elméleti a 75. Ráadásul Vodafone legjobb tudomásom szerint még mindig csak UMTS-t (HSPA+) használ, amely késleltetése messze elmarad a modernebb LTE-étől.

2016. aug. 30. 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezen felül már csak azért sem ajánlom, mert a játék letöltése 20 giga fölötti adatforgalmat generál.
2016. aug. 30. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:

éjszakai nettel leszedheted ha van csomagod.

Amúgy igen lehetséges. Nekünk itt van nem messze a 4G torony és 220 Mbit/s le és 88 Mbit/s a feltöltés. Ennek ellenére a pingem 75-90 között van lolban, míg az ADSL net, ami kábelen jön a házba onnan meg wifivel a szobába az meg ad nekem 50-70 pinget ha minden normális. Ismerősömnek USB-n keresztül osztotta a mobilnetet és 30-35-ös pingje volt. De mondom nálunk van 4G lefedettség rendesen.

2016. aug. 30. 22:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.A játékot le bírnám szedni,mert olyan csomagom van.Majd kipróbálom,hogy megy-e. :)
2016. aug. 31. 09:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Mobilneten játszani? :D Hát erős... nincs vezetékes?
2016. aug. 31. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!