Dj Bax kérdése:
Hordozható internet?
Figyelt kérdés
Esztergomba megyek dolgozni szállóra és olyan net kéne nekem amit oda el tudok vinni és ha másik szállóra kerülnék közbe oda is ilyen hordozható és pc hez kellene és korlátlan legyen a letöltés és ne legyen dög lassú mondjuk kb olyan legyen mint a Diginél a legkisebb vezetékes. Ajánlásokat ötleteket várok persze elfogadható árban2016. aug. 27. 09:51
1/6 anonim válasza:
korlátlan letöltés nincs. A havidíj egy részét levásárolhatod vmilyen további opcióra, mint pl a korlátlan böngészés és emailezés, és 1000 ft-ért +100GB éjszakai netet kapsz amit 22-6-ig használhatsz.
2/6 A kérdező kommentje:
NA de mondjuk digi ilyesminél nincsen és hangsúlyozom nekem számítógéphez kelene asztali pc hez és torrentre is kelleneolyan lenne jó kb mint a vezetékes most itthon csak ha azt beköttetem és mondjuk másik szállóra kerülök a környéken nem tudom át lehet e köttetni? Esztergom környékén
2016. aug. 28. 06:21
3/6 anonim válasza:
a szállón nincs wifi egyébként? géphez kell... Na és? 2k egy wifi stick a gépbe. Torrentre meg ott az éjszakai net.
De nincs wifi egyébként? Ha meg a diginél nincs ilyne, én ezzel nem tudok mit kezdeni.
4/6 A kérdező kommentje:
Walahol mindegy nekem cska jó árba legyen, megwifi vna a szállón cska sokan használják és dög lassú északai net meg azé minek északázzak dolgozni kell másnap meg északa nem hagyom úgy kigyulladhat vagy bármi a gépbe wifi kártyát meg tudom usb s is van
2016. aug. 31. 17:38
5/6 A kérdező kommentje:
meg álítólag mobilnetnél nem lehet torrentezni emg ott nincs is korlátlan
2016. aug. 31. 17:40
6/6 anonim válasza:
mobilnetnél nincs korlátlan, csak tematikusan.
Laptopod nem fog kigyulladni. amikor napi 8 órát megy az irodában, akkor sem gyullad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!