Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a véleményetek a torrentről?

Mi a véleményetek a torrentről?

Figyelt kérdés
Szerintetek minden játékot vegyek meg Steam-rő, vagy a kisebb játékokat inkább torrentezzem le? Persze az nyilvánvaló, hogy például a Gta5-öt nem fogom le torrentezni.
2016. aug. 25. 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:
remek ingyenes dolgok vannak amik letölthetők torrenttel legálisan.. ha akarsz valamivel játszani vedd meg.. és ne csak a nagy címeket a független fejlesztőknek több támogatás kell mint a nagy cégeknek..
2016. aug. 25. 21:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Én pont hogy a nagy játékokat torrentezem le. Vagy nem tudom, te mit értesz a nagy alatt. Ha a méretét, akkor az nem számít. Én az ismertségre gondolok. Például a GTA V-öt letorrenteztek, és tetszik is, de 2 éves játék létére 15ezer forint, szóval felejtős, hogy megveszem. A No Man's Sky is torrent sorsra jutott, nem meglepően a maga 60€-s árával. Annyit nem ér meg. Tetszik, meg minden, de annyi pénzt bőven nem ér meg. Ez van a Star Wars Battlefronttal is. A standard edition 9ezer forint. Annyit nekem megér az a Star Wars feeling, amit az nyújt, de a DLC-kre, meg Season Passra pénzt kiadni biztosan nem fogok. Ami viszont nem is túl drága, még is tetszik (R6 siege leárazáskor, Rocket League, stb...) azokat meg is veszem.
2016. aug. 25. 22:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy GTA5 szintű játék nem véletlenül tartja az árát 3 éve. Még mindig népszerű és veszik, továbbá az Online (multiplayer) olyan exkluzív tartalmat biztosít amit a tört verzió nem képes adni. Ha pedig visszaosztod a beletöltött időt az árral, akkor kijön hogy (most a saját példámat mondom 177 óra játékkal 60 euróért): 34 centbe "került" 1 órányi játék ami nincs 100 forint se.
2016. aug. 26. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!