Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A böngészőm csak pár oldalt...

A böngészőm csak pár oldalt tölt be. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Tegnap, amikor bekapcsoltam a laptopomat, és felmentem a netre, azt tapasztaltam, hogy pár oldalon kívül (google kereső, facebook, youtube, gmail, Wikipédia, stb) nem tölt be semmilyen oldalt egyik böngészőm se, kb 1 perc töltödés után kiírja, hogy az xy oldal nem működik, nem küldött adatokat. Telefonról minden betölt, szóval nem a net a hibás.

Win 8.1-es oprendszerem van. Mi lehet a baj?

2016. aug. 24. 20:30
 1/4 A kérdező kommentje:
A kérdés tárgytalan, a vírusírtóm vicceskedett :)
2016. aug. 24. 20:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Mégsem tárgytalan, rossz dolgot néztem 😅
2016. aug. 24. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Használd a google public DNS szolgáltatást. Egy próbát megér. A DNS szerverek címei:

- Kezdeti: 8.8.4.4

- Végcím: 8.8.8.8

Ha ez nem oldja meg a problémát írt PM-et.

2016. aug. 25. 12:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. :) Időközben megoldottam a problémát a parancssor segítségével egy angol nyelvű leírást követve. A problémát még most sem tudom, hogy mi okozta, de a lényeg hogy már rendben van :D
2016. aug. 27. 04:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!