A világ szegényebb országaiban is elérhető szélessávú internet pl 20,50 megabites? Gondolok itt főleg az Afrikai országokra.
Ha nincs áram meg úgy kb semmilyen közmű akkor mennyire valószínű, hogy behúzták a netet?
Max valami műholdas net van de annak meg az egy napi bérlése drágább mint a falu minden lakosának fizetése egész életében összeadva(plusz lassú is)
Kisebb területekre lebontva szerintem minden kontinensen vannak olyan területek, ahol nincs komoly infrastruktúra kiépítve, míg olyanok is ahol igen. Könnyen és olcsón beszerezhető magas sávszélességű internet arányaiban biztosan nincs sok helyen, de első sorban talán nem is ez a legfontosabb, hiszen egy átlag felhasználónak nincs égető szüksége gigabites kapcsolatra. Egy stabil, korlátlan 10Mbps már nem rossz alap, míg ennek tízszerese már kiváló szerintem.
A megoszlási arányokról itt van érdekes statisztika:
ez is hasonló:
És itt vannak tavaly év végi átlagsebességek országokra bontva:
8as: Azt megköszönöm!
9:es: Ez hülyeség. Nekem az 50MB/s-es netemmel állandó 55/MB-s-et mérek. És torrenten is simán jön 6megabájt/s-el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!