Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol találom meg a törölt...

Hol találom meg a törölt üzeneteket?

Figyelt kérdés

[link]

Sziasztok! :) ezzel a módszerrel sikeresen letöltöttem az archívumomat. Egy régen törölt beszélgetésben szeretnék kutakodni. Minden simán ment, de a letöltött dokumentumban nem tudom hol keressem a törölt beszélgetéseket. Van egy olyan .htm dokumentum ami az üzeneteket tartalmazza,de nem tudom hogy ebben vannak-e a töröltek is?! Az a baj hogy rengeteg,és nem tudom hogy keressem. Bocsánat ha néha érthetetlenül fogalmazok, nem vagyok egy számítógép zseni. Válaszokat köszönöm! :)

2016. aug. 21. 14:42
 1/2 anonim ***** válasza:

A profilod offline letöltött változata ugyanaz amit online is látsz, csak internet nélkül is elérhető. Ha a profilodban jelenleg nem található meg egy üzenet akkor az letöltve sem lesz megtalálható, és emiatt a törölt tartalmat nem állítja helyre a biztonsági mentés. Mentést csak arról csinálhatsz amit van, nem arról ami nincs.

A cikk ebben a témában csúsztat, nem állít igazat.

A hivatalos súgó ezt írja:

[link]

"A különböző kategóriákba tartozó adatokat eltérő ideig tároljuk, emiatt előfordulhat, hogy nem találsz meg a Facebookhoz való csatlakozásod óta létrejött minden adatot. Az olyan információkat vagy tartalmakat, amelyeket töröltél, nem találod meg, mivel ezek törlődnek a Facebook kiszolgálóiról."

2016. aug. 21. 14:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Ohh...kicsit csalódott vagyok,de köszönöm a segítséget :)
2016. aug. 21. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!