Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Silk Road -on történő vásárlás...

Silk Road -on történő vásárlás menyire biztonságos egy átlagembernek?

Figyelt kérdés

Az elején leszögezem, hogy csupán elméleti kérdés. Nem akarok, és nem is mernék drogot venni.

Szóval képzeletbeli barátunk gondolja, hogy de jó lenne venni egy kis kokaint, de egy ismerőséről sem tud aki ismer dealert, ezért letölti a Tor-t, és a bitcoin core klienst. A plus500 oldalon vesz magának annyi bitcoint amivel meg tudja venni amit szeretne, majd meg is veszi. Egy szép napon megjön a postás egy kis csomaggal a kezében, barátunk átveszi és örül, hogy erről a vásárlásról rajta kívül senki sem tud. Vagy mégsem? Ha valaki ilyen egyszerű módon használva a feketepiacot akkor az nem lekövethető? Ez ennyire egyszerű? Vagy akik tényleg használják sokkal jobban titkosítják magukat?

2016. aug. 19. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hat a biztonsag kerdese ott jon be,hogy neked fizikailag at kell venned valamit,a sajat cimeden sajat nevvel.en azt tuti nem mernem kockaztatni.

Viszont ha nem "fizikai" dolgot veszel,akkor teljesen biztonsagos.vettem en mar cryptert,botnetet,lopott accokat ilyen .onion oldalakoj,btc-ben fizettem,jott a pw/program es mindenki boldog.

2016. aug. 19. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem kokaint nem postán küldenek. :D Aztán lehet, hogy én vagyok korlátolt, de a feladó részéről ez nagyon nagy kockázatnak tűnik.
2016. aug. 19. 20:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor hogy történik a fizikai dolgok átvétele, ha nem postán?
2016. aug. 19. 21:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Postán történik, senki nem fogja felfedni magát azért, hogy személyesen találkozzon veled. Természetesen a dobozra nem írják rá, hogy mi van benne, ugyanakkor nyilván kockázat, hogy ilyen érkezik a címedre. Te tudod, mit vállalsz, illetve léteznek bérelhető postafiókok, nézz utána.
2016. aug. 19. 22:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem vállalok én semmit, Direkt mondtam az elején, csak érdekes játszani a gondolattal, hogy vajon hogy megy ez. A postafiókbérlésnek azért utánanézek :)
2016. aug. 20. 00:48
 6/6 anonim válasza:
100%
akkor nagy a kockázat, ha negatív visszajelzései vannak az embernek. Tudom hogy tervezel venni valamit, mert kissé jártas vagy a témában, de ha veszel, akkor legalább 100+ pozitív visszajelzésűtől vegyél. És ne sokat. Tényleg a postás hozza ki, de ha nem "watchlistes" országból küldenek valamit (pl hollandia) akkor 2000 csomagból 2-t ha át scannelnek naponta
2016. szept. 11. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!