Miért csak 360p-ben tudok feltölteni videót a youtube csatornámra?
Több mint 2 hónapja van ez és nem tudom mitől. A videóval nem lehet semmi baj mert csináltam egy másik profilt, és azon normálisan feltölti és lehet váltani a minőséget. Nem szeretem az új böngésző kezelőfelületét, ezért Firefox 34-et használok. Lehet a dologhoz valami köze? Ötletek erre a hibára?
Mutatok képet is:
Részletkérdés ? Az egész kérdésed erre a "részletkérdésre" épül.
Maradjunk annyiban hogy te kevered a Gizikét a Gőzekével, és fingod sincs hogy mit beszélsz. Ez még alapvetően nem gond, de még kérdezni sem tudsz. Mint oly sokan. :) Na ez viszont már gáz !!
Van köze a dologhoz, a Firefox csak néhány verzióval ezelőtt implementálta a magasabb felbontású HTML5 videók lejátszásához szükséges funkciókat.
Egyébként a Firefox 34 meg a mostani 48 teljesen ugyanúgy néz ki, max. 1-2 apróság tér el. Semmi okod rá, hogy ne frissítsd.
Legelőször azt kell megértened, hogy semmi köze nincs a feltöltéshez, hanem a lejátszáshoz van. Menj át a szomszéd Pisihez, és nézd meg nála.
Másik dolog, hogy a képeiden a Flash alapú lejátszó van, nem is a HTML5-ös. Ez meg már abszolút nem támogatott, és nem fogja vinni a modern formátumokat.
Először tüntesd el a gányolást, ami miatt a Flash lejátszót használja, utána frissítsd a böngészőt, és menni fog még a 4K videó is. 1080p 60fps szintén.
Közben rájöttem a megoldásra.
Azért azt ne feledd hogy te jöttél ide kérdezősködni, úgyhogy nem kéne okoskodnod.
A választ a hangnemed miatt inkább megtartom magamnak.
Miért lovagolsz ilyen butaságokon ? Állítsd 720 , oszt jónapot.
A 4K-s történetet még most sem értem. Persze tudom, hülye vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!