Hogyan lehet kiengedni a gépet a routeren?
Figyelt kérdés
Van egy domainem (XY.tk) amin keresztül mindig elérem az itthoni hálózatot de valamiért ha csinálok pl egy ts3 szervert akkor azt távolról nem lehet elérni de ha távolról meg pingelem ezt az XY.tk domainem akkor a domain nevet feloldja és látszik az itthoni ip címem.
Eddig úgy működött, hogy a routerben a DMZ-t bekapcsoltam és oda beírtam a gépnek a belső ip címét a hálózaton és kiengedett minden szervert de ezt a DMZ-t most másik gép használja és portforwardingolni meg nem szeretnék minden egyes szerverhez.
Valaki nem tud erre valami megoldást?
Olyanon gondolkoztam, hogy a DMZ-hez nem lehet-e több ip címet megadni esetleg.
2016. aug. 19. 12:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!