Net hiba? Inkább router? Tönkre tettem?
A net tökéletes volt.. aztan elment ekkor hosszan nyomtam a reset gombot és akkor ujra indult.
2gépünk van az eggyikel be álitottam és most a másikon nem jó.
Az még mielött ujra inditottam a routert azzal a beálitással ment a gépeken.
Miután átálitottam.
Az eggyik gépel be álitottam a hálozat nevét és jelszavát amik ugyan azok voltak mint eddig.
Most a másik gép rá tud csatlakozni de korlátozott hozzáférést ír.
Minden telefonon van net de ezen nem.
Mit lehet csinálni?
Én arra gondoltam hogy mivel csak a wifi nevét és a biztonságát álitottam át a routeren, az IP és a MAC cim megmaratt a régi csak a név és a bitzonság tipusa változott.
Az elöző beálitással ment a gépen és a változtatás miatt miatt szart be a gép. Amikor át álitottam a wifit akkor csatlakoutam a wifire be irtam a kodot és azt irja korlátozott hozzáférés.
Resetnél teljesen gyárira áll a router. Szóval ugye mindent elfelejt.
Beálítottál neki egy SSID-t és raktál rá jelszavat.
A gépen amin csináltad a konfigot, van net.
A telefonokon van net.
Csak azon a gépen nincs ami wifin csatlakozik a routerre.
Próbáld meg LAN csatlakozással. Ha akkor is korlátozott, akkor megnézheted a MAC címeket. Csinálhatsz hibaelhárítást Windowson belül, bár ha a router miatt nem megy a net, akkor a Win sem fog találni nagyjából semmit.
Most mar semmi nem jó.
Tegnap csak azon a gépen nem volt net most meg semmin nincs.
Azt elfelejtettem mondani hogy nem othoni hálozat van beálitva hanem nyilvános. Ez okozhat hibát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!