Molnár Krisztián csak megjátssza hogy így beszél/viselkedik, vagy tényleg ennyire súlyos eset?
Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 15:47
2/4 anonim válasza:
Ezt akartam én is kérdezni :D
Ő nem százas szerintem, hogy így leégeti magát mindenki előtt.
3/4 anonim válasza:
Láttam pár videóját, mert más videókban hivatkoztak rá. Nekem úgy tűnik, hogy néha kiesik a szerepéből és akkor normálisan mondja el a dolgokat néhány mondatig, utána megint csak nyögdécsel beszéd helyett és játssza a súlyos logopédiai esetet. Szerintem sajnálatra játszik. Vagy csak nem akarja, hogy még többen irigyeljék, mert szerinte már így is sok az iligy. A fatel is iligy rá és mindenki. Mi is iligyek vagyunk.
4/4 A kérdező kommentje:
3: amúgy ez már nekem is feltűnt. Sőt, láttam pár videóban hogy arról beszélt hogy mi lenne ha támogatnánk pénzzel... szerintem azért csinálja ezt az egész "fogyatékos dagadtgyerek" szerepet hogy megsajnálják és pénzt küldjenek neki az emberek...
2016. aug. 19. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!