Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megéri eBay-ről telefont...

Megéri eBay-ről telefont rendelni?

Figyelt kérdés

Találtam egy jót ( [link] ) 10.000 Ft-tal olcsóbb is, mint az itteni ár, csak nem tudom, hogy ha megrendelem, akkor milyen töltővel jön.

Mert ott van, hogy az USA-ból jön, viszont worldwide shipping van. Ilyenkor olyan töltővel küldik automatikusan, amilyet az az ország használ, ahonnan rendelték?

Van valakinek tapasztalata, vagy tudja, hogyan működik ez?

2016. aug. 14. 08:32
 1/2 anonim ***** válasza:
szállítással együtt ez 70k + vám + áfa +0 gari
2016. aug. 14. 08:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele, hogy műszaki cuccot csak hazai boltból.

1. Garancia ugrik (illetve nem, de nyilván nem fogsz semmit küldözgetni kínába vagy az USA-ba, meg kb 5 hónap alatt oldanák meg)

2. Vámon tuti bukik a dolog (legalább is 90%), mert telefonokra, tabletekre stb rá vannak kattanva (mivel egyértelmű, hogy nem 40 euro egy ilyen). Máris rámegy a vám+27% áfa, ami 100ezres összegnél máris +40-50 ezer.

3. 10ezret meg ér neked az, hogy 1 hónapot vársz rá, +vehetsz hozzá töltőt, illetve kockáztatod a fent említett dolgokat?

2016. aug. 14. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!