Megéri eBay-ről telefont rendelni?
Találtam egy jót ( [link] ) 10.000 Ft-tal olcsóbb is, mint az itteni ár, csak nem tudom, hogy ha megrendelem, akkor milyen töltővel jön.
Mert ott van, hogy az USA-ból jön, viszont worldwide shipping van. Ilyenkor olyan töltővel küldik automatikusan, amilyet az az ország használ, ahonnan rendelték?
Van valakinek tapasztalata, vagy tudja, hogyan működik ez?
Én úgy vagyok vele, hogy műszaki cuccot csak hazai boltból.
1. Garancia ugrik (illetve nem, de nyilván nem fogsz semmit küldözgetni kínába vagy az USA-ba, meg kb 5 hónap alatt oldanák meg)
2. Vámon tuti bukik a dolog (legalább is 90%), mert telefonokra, tabletekre stb rá vannak kattanva (mivel egyértelmű, hogy nem 40 euro egy ilyen). Máris rámegy a vám+27% áfa, ami 100ezres összegnél máris +40-50 ezer.
3. 10ezret meg ér neked az, hogy 1 hónapot vársz rá, +vehetsz hozzá töltőt, illetve kockáztatod a fent említett dolgokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!