Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez senkinek nem jutott eszébe?...

Ez senkinek nem jutott eszébe? (Darknet, Deepnet)

Figyelt kérdés

Tehát olvasgattam itt a darknet/deepnet-hez köthető kérdéseket és nem kell doktori cím, hogy az ember leszűrje legtöbben illegális dolgot akarnak látni, lebukás nélkül.

Nos nem akarok megmondó embernek tűnni de lenne egy elméletem vajon működhet?

- vesz az ember egy kicsi könnyen hordozható netbookot kb 80 ezer

- leszedi rá ToR nevű böngészőt

- elmegy gyalog vagy kocsival a legközelebbi "Free Wi-Fi" ponthoz (persze ami nem túl lassú), vagy felcsatlakozik bármire ami nem az ő nevén van...

Elméletileg ha vissza is keresik proxy szervereken át eljutnak a sarki Mcdonald's-hoz? Esetleg a város házához?

A kérdésem elméletileg így aki mondjuk letöltött valami undorító illegális dolgot kizárt hogy elkapják nem?

(Hacsak nem tettenérés, de akkor is honnan tudnák hogy ép ő lóg a neten a piros Opelbe? de ezen részébe ne menjünk bele így is elég paranoid a kérdés :D )

2016. aug. 14. 04:41
 1/6 Amarok Tonrar ***** válasza:
90%
Elköveted azt a hibát, hogy azt feltételezed, hogy az emberek itt gondolkoznak.
2016. aug. 14. 04:52
 2/6 anonim ***** válasza:
97%

A kérdésed úgy megállja a helyét ha egyszeri alkalomról van szó. Amint valaki rendszeresen ezt csinálja és felderítik hogy adott helyhez köthető a tevékenység, egyből megfigyelhető a wifi hatósugara.

Szerinted hogyan derítik fel a névtelen bombariadó-betelefonálásokat, amikor csak egy fülkét használnak? A hangjából nem. A viselkedési mintából + kamerafelvételekből többek között.

2016. aug. 14. 09:58
 3/6 A kérdező kommentje:

de aki nem hülye és teszem azt nem minden héten azon a wi-fin lóg.. esteleg váltogatja .. illetve ott van még a Tor is ami szintén elrejt

igaz térfigyelő kamerák által lebukhat ha óvatlan..

de ahogy mondtad ha nem rendszeres esetleg havi 1 - 2 alaklom azis max 1 óra .. hát ja

2016. aug. 14. 14:35
 4/6 A kérdező kommentje:

jó igen ez már szőrszálhasogatás amit írtam..

szerintem mint sok mindenen a mértékletességen van a hangsúly ... ahogy írták 1x 2x rövid időre talán nem tűnik fel illetve nem éri meg utána nyomozni

de ha már pofátlanul nagy üzembe csinálja akkor az más .. szerintem :)

2016. aug. 14. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell, hogy ott érjenek tetten, a gépedről is lelopható az általad letöltött tartalom, aztán magyarázd meg, hogy került oda. :-)

Továbbá az a bizonyos tartalom is lehet simán csali. Soha nem tudhatod.

2016. aug. 15. 23:57
 6/6 Doge Meme válasza:
16%
WUTDA?!?!?!?!?!?!
2016. okt. 5. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!