A magyar Gmail-t (. @gmail.hu) tudom valahogy szinkronizálni Androiddal vagy Microsoft-tal?
Vagyis arra gondolok, hogy ha kapok emailt akkor arról értesítést kapjak. Windows(10) - ben be lehet álítani Microsoft email címet, és ott a gmail.hu-t álítottam be de a levelezőben külön emailcímként jelenik meg. (más leveleket kapok ott mint a gmail.hu-n)
Mindenhova ezt az címet adtam meg, szóval más fiókot nem szeretnék létrehozni, csak jó lenne ha értesítést kapnék ha jött levél.. Valaki tud megoldást?
nekem egyszerűen sikerült.
megnyitottam az outlook-ot, beírtam az e-mail címet, és a hozzá tartozó jelszót, és már le is szinkronizálta.
Minden platformon van email kliens, amivel lehet kezelni egyéni email fiókot. A Win10 Postaláda alkalmazása tud ilyet, és Androidon még a Google féle Gmail is kezel imap-smtp fiókokat. De általában van egy gyári email kliens is a telefonon
A beállítás viszont bonyolultabb, mint egy Google fiók esetén. Itt meg kell adnod a küldő és fogadó szerver címét és egyéb adatokat. Ezeket a gmail.hu-n megtalálod.
Nekik nincs imap szerverük, ami lehet bosszankodás tárgya, mert csak pop3 protokollal használhatod. Ez azt jelenti, hogy nincs szinkronizálás, csak minden eszközre letöltheted az emaileket (azt is csak külön beállítás után, mert alapból az első letöltés után törli).
Ha nincsenek ellenérzéseid a Google-lel szemben, fontold meg a gmail.com-os fiókot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!