Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ajánlanátok olyan magyar...

Ajánlanátok olyan magyar vloggereket, mint Csebe (CsChannel), UNFIELD, vagy Dezső Bence?

Figyelt kérdés

Tehát, akik nem gameplayeket vagy szépségről, sminkelésről szóló videókat csinálnak, hanem kb. mindenfélét. Akik jó videósok, és van stílusuk.

(Vidmant is ismerem)

2016. aug. 12. 02:02
1 2
 11/17 Evi^^ válasza:
82%
Boldzer,Csecse Attila,OwnMcKendry,Sárosi Alpár,Pinghorizon 
2016. aug. 13. 20:57
 12/17 anonim válasza:
94%

Anett és ancsa

Royal szabi

Boldzer

Follow anna

Inez

Csecse attila

Dancso Péter

Luckey

Ábel von Müller

Logan paul

Móni szépség világa

2016. aug. 14. 17:31
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Ezek szerint csak nagyon kevesen vannak.
2016. aug. 14. 20:29
 14/17 anonim válasza:
52%

És ezekből mennyi a minőségi?

Szinte egy se.

2016. aug. 21. 21:34
 15/17 anonim válasza:
100%
Szirmai Gergely
2016. aug. 26. 00:08
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszi, Szirmait ismerem :)

Pár napja találtam rá Walruszra, ő is nagyon jó, és értelmes videókat készít. Akármiről beszél, elő tudja adni úgy, hogy az érdekes legyen, sokszor akár vicces is, ráadásul ő tényleg odafigyel a követőire. Volt már olyan, nem is egyszer, hogy 1-2 éves videójára írtak mások kommentet, de ő még arra is reagált, akkor is, ha azóta már rengeteg idő eltelt. Nem csak az érdekli, hogy minél több nézője legyen, hanem fontos számára, hogy valamilyen módon tartsa is a kapcsolatot velük/velünk. Eddig Csebe és UNFIELD voltak a kedvenceim, de lehet, hogy Walrusz még náluk is jobb. Mondjuk, az is érthető, hogy Balázsnak és Patriknak sokkal több a feliratkozójuk, így sokkal többen is írnak nekik kommenteket, nehezebb tartani a kapcsolatot a követőkkel.

(Amúgy csak nekem tűnik úgy, vagy Dezső Bence tényleg egyre lejjebb adja a szintet? A legújabb videóiból volt, amit meg se néztem, korábban viszont voltak értelmes videói is, például a Rólad szól sorozatban voltak jó dolgok is. Vagy régebben is ilyen mindenféle, nem sok mindenről szóló tucatvideókat csinált? Mert én csak pár hónapja ismerem.)

2016. aug. 26. 01:44
 17/17 anonim válasza:
100%
Radics Peti
2017. szept. 8. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!