Ncore-on hol tudom megnézni, hogy mikor jár le a letöltésmegovánosm?
A wiki alapján:
"Azon felhasználók, akiknek a hónap utolsó napján több hit'n'run-olt torrentjük van, mint amennyit a rangjuk megenged, a következő hónap első napjától letöltés megvonásban részesülnek."
Tehát a hónap elsejétől indul a 30 nap, azaz szeptember elsején már tölthetsz le.
Azt hogy ezt konkrétan meg tudod-e nézni valahol, azt nem tudom, mivel nekem még nem volt megvonásom.
A legvalószínűbbnek az aktivitást menüt gondolnám, ott nézd meg szerintem.
Még így utoljára megjegyezném, hogy havi megvonás akkor van, ha ez előtt már 5-ször voltál büntetve. Kérlek figyelj a seed kötelezettségre, mert véglegesen is eltilthatnak a letöltéstől. Na meg egyébként sem szép dolog.
További szép napot!
Szia, ez már az utolsó esélyem, legalábbis ezt írják. Nem értem ponotsan július közepénkaptam kb. Tehát akkor is csak szeptemberben tölthetek? o.O
Egyébként meg a netem miatt raktak ki. 4 megás, a feltöltés meg 0,4 kb. Éjjel nappal ment a gép csak ezért, de így is kiraktak...
Ha lassú az interneted elég 48órát seed-ben álnod,nem kötelező az 1.0-ás arányt tartanod!
Úgyhogy az utóbbi komented lebuktatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!