Törölve lettem nCore-ról valami Multiaccount miatt. (? ) Az mit jelent?
Figyelt kérdés
Nem vagyok jártas az ilyenekben és fogalmam sincs róla, hogy az mi és miét töröltek ilyen miatt.
Kérlek magyarázza el valaki normálisan!
2016. aug. 8. 16:53
1/4 anonim válasza:
Több fiókot regisztráltál, vagy használtál a megengedettnél, vagy olyan helyen léptél be ahol használnak fiókot (vagy fordítva), és ezeket tiltja a szabályzat.
Apropó, szabályzat: elolvastad mit lehet és mit nem? Világosan leírja hogy milyen esetekben és honnan lehet belépni más fiókba egy adott gépen vagy hálózatban, és milyen feltételekkel lehet egy háztartáson belül több fiókot regisztrálni vagy sem.
2/4 A kérdező kommentje:
Dehát én egyiket sem csináltam
2016. aug. 8. 17:23
3/4 anonim válasza:
Bejelentkezett valaki a profiljába a te gépedről, vagy te más gépén a sajátodba?
4/4 anonim válasza:
Ha többen használtatok egy acc-ot akk is lehet ilyenért bant kapni. Ha a másikon bejelntkezik más, kicsit szigorú, de szabályos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!