Napiszar, ez szégyen vagy nem? (b. lent)
Figyelt kérdés
-eggyesek szerint a napiszaron "dolgozó" emberek "nemmerík válalni a felelőséget, más emberől kiraknak képet meg minden de kiváncsi lennék saját önarcképükre.."
(egy kommentből másolva)
másik komi: "sírnék ha nemlenne napiszar, istenkirály oldal.."
én véleményem: ha vállalnák magukat akkor...50%-50% állok.. és gondolom hogy 60% kikerül ez a kérdés az oldalukra de ha kikerülne akkor azt bizonyítják be nem merik vállalni magukat
2010. ápr. 18. 18:21
1/10 anonim válasza:
Régen napiszart néztem
de a puruttya jobb
2/10 anonim válasza:
Én személy szerint kinem állhatom a napiszart, vagyis az egy dolog, hogy egykét kép ott vicces, meg miegymás, de ugy az egész hogy kommentekben névtelenül mindenkit oltogatni, még olyat is, akit sztem nemkellett volna kirakni. Én subba párti vagyok. És képzelem, hogy a szerkesztőknek milyen életük lehet... gép előtt ücsörögve egésznap szarokat böngészve :'dddd
3/10 anonim válasza:
Bozórol kikerült 1 kép.De egyébként istenkirály oldal,és én is oltogatok benne kommentekben.
4/10 anonim válasza:
gratuláció te is kikerülsz utolsó
8/10 Ammarilys válasza:
egyetértek.napiszart is megnézem,de a puruttya sokkalta jobb!
9/10 anonim válasza:
Egy pásztói hülyegyerek üzemelteti az oldalt. Ö regisztrálta a kistehén torrentet, a megbukott bygboci torrentet. Ő volt az aki Google csalásból származó jövedelmét érdekes módon nem kapta meg. Reklamált is érte. Úgy adja veszi az emberek adatait mint más a napi kaját. Mindenhol a szerencsétlen egy email címet használ. Így pillanatok alatt meg lehet találni. Esetleg nézd meg ki foglalta le az adott oldalak domain-jét. Mi az email-je és keress rá az email címre a googliban. A többit már össze tudod rakni.
10/10 A kérdező kommentje:
eddig 3 "szerkesztőről" van képem a napiszarol benne bozólcai rol is vagy ki ahogy az eggyik kommentelő mondta, de a képük túlszárnyalja bármeik emo,raj,"suna" képét... :D
2010. máj. 1. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!