Hogyan tudok vezeték nélkül rácsatlakozni az internetre? Több infó a leírásban!
Az a helyzet hogy nemrég vettem egy HDMI kábelt amivel ugye rá lehet kötni a PC-t a TV-re. Működik is szépen csak ugye az a gond hogy a router-t nem tudom átvinni a másik szobába. Mert modem ami Wi-fit sugároz és gondolom arra rá lehet csatlakozni, tehát vezeték nélkül.
T-Home-os modemem van és azért nem tudom átvinni mivel a szobámból a falba a padlásra megy fel a vezeték.
Tehát egyértelmű a dolog hogy itt maradhat csak a modem, de vezeték nélkül hogyan tudnék én rácsatlakozni úgy hogy a másik szobába van a gép ?
Válaszotokat előre is köszönöm! :)
Köszönöm a válaszokat, de nem igazán tudtak segíteni.
Az első kommentelő azért nem mert én pénz nélkül szeretném ezt megoldani, de azért köszönöm :) .
Második kommentelő szerintem félreértettél javíts ki ha nem .
Routerem van wi-fit sugároz . telefonról rá tudok csatlakozni. itt van a szobámban a gép innen vezetékesen megy a net. De ha át akarom vinni a másik szobába ott már csak kizárólag vezeték nélkül tudok csatlakozni. Találtam is egy videót amiben elmagyarázzák h a Vezérlőpultban a hálózat és internet fülnél a vezeték nélküli kapcsolatok megjelenítése gombra kattintva elvileg ott kéne érzékelnie, de nem érzékelte. Aztán a Microsoft Súgóban pedig írták hogy be kell kapcsolni a WPS-t hogy tudja érzékelni bekapcsoltam néhány mp-ig villogott aztán kikapcsolt . de azalatt az idő alatt sem észlelte . ://.
Tehát ezért tettem fel a kérdést mert tanácstalan vagyok most már :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!