Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok vezeték nélkül...

Hogyan tudok vezeték nélkül rácsatlakozni az internetre? Több infó a leírásban!

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy nemrég vettem egy HDMI kábelt amivel ugye rá lehet kötni a PC-t a TV-re. Működik is szépen csak ugye az a gond hogy a router-t nem tudom átvinni a másik szobába. Mert modem ami Wi-fit sugároz és gondolom arra rá lehet csatlakozni, tehát vezeték nélkül.

T-Home-os modemem van és azért nem tudom átvinni mivel a szobámból a falba a padlásra megy fel a vezeték.

Tehát egyértelmű a dolog hogy itt maradhat csak a modem, de vezeték nélkül hogyan tudnék én rácsatlakozni úgy hogy a másik szobába van a gép ?

Válaszotokat előre is köszönöm! :)

2016. aug. 6. 21:39
 1/4 lali51 ***** válasza:
2016. aug. 6. 22:10
 2/4 pinkpancser ***** válasza:
Ha van routered, akkor wifin. Ha félreértettem a kérdést és még sincs routered, akkor vezetékkel. Ha azt nem szeretnél, akkor megoldás lehet a powerline.
2016. aug. 6. 22:12
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de nem igazán tudtak segíteni.

Az első kommentelő azért nem mert én pénz nélkül szeretném ezt megoldani, de azért köszönöm :) .

Második kommentelő szerintem félreértettél javíts ki ha nem .

Routerem van wi-fit sugároz . telefonról rá tudok csatlakozni. itt van a szobámban a gép innen vezetékesen megy a net. De ha át akarom vinni a másik szobába ott már csak kizárólag vezeték nélkül tudok csatlakozni. Találtam is egy videót amiben elmagyarázzák h a Vezérlőpultban a hálózat és internet fülnél a vezeték nélküli kapcsolatok megjelenítése gombra kattintva elvileg ott kéne érzékelnie, de nem érzékelte. Aztán a Microsoft Súgóban pedig írták hogy be kell kapcsolni a WPS-t hogy tudja érzékelni bekapcsoltam néhány mp-ig villogott aztán kikapcsolt . de azalatt az idő alatt sem észlelte . ://.

Tehát ezért tettem fel a kérdést mert tanácstalan vagyok most már :d

2016. aug. 7. 22:21
 4/4 lali51 ***** válasza:
Ha asztali gép kell hozzá egy wifi stick.
2016. aug. 8. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!