Papics kérdése:
3G-s telefonhoz LTE mobilnet?
Figyelt kérdés
1 000Ft-ért vettem mobilnetet 1 hónapra a telefonomhoz, a pénzt az egyenlegemről vonták le. A telefonom 3G-s, és a hozzáférési pontoknál telekom HU LTE-van, de a 3G nem támogatja az LTE-t. Most akkor ezt a netet nem tudom használni, vagy van valami mód arra hogy használjam?2016. aug. 5. 12:50
1/10 anonim válasza:
Én ilyen telekom HU LTE apnről nem hallottam, szerintem nem létezik, a jelenlegi beállításod hibás - persze lehet, hogy tévedek.
Szerintem az APN név a magyar telekomnál nincs technológiára bontva, ugyanaz az az APN kiszolgál 2G,3G,4G adatkapcsolatot. Nem kell külön APN.
2/10 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudtok valami tippet, hogy miért nem működik a mobilnet rajta?
2016. aug. 5. 15:28
3/10 anonim válasza:
A tippem az, hogy rossz az APN beállítás.
4/10 A kérdező kommentje:
[link] <----- ezeket az APN beállításokat használom, tehát működnie kéne... :D
2016. aug. 6. 19:06
5/10 A kérdező kommentje:
#1 az APN az internet.telekom! a neve a Telekom Hu (Lte(az lte-t már kitöröltem))
2016. aug. 6. 19:09
7/10 anonim válasza:
Megpróbálhatod a sima "internet" APN nevet is.
8/10 A kérdező kommentje:
sima internet apn-nel sem működik sajnos... Mi az az adat előfizetés?
2016. aug. 7. 10:48
9/10 anonim válasza:
"1 000Ft-ért vettem mobilnetet 1 " Ezek szerint nem vettél. Két dolog kell a mobilinternethez: előfizetés és APN beállítás. Ha jól állítottad be az APNt akkor az előfizetéseddel van hiba. Ha úgy gondolod, hogy minden ok, akkor csak a szolgáltató tud segíteni ---> ügyfélszolgálat.
10/10 A kérdező kommentje:
És abban tudnál segíteni, hogy hol lehet "előfizetni"?
2016. aug. 7. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!