Hogy szerezzem vissza az Ask. Fm-emet?
Figyelt kérdés
Telefonon mindig be voltam jelentkezve es egyszer csak kilépett es nem tudtam bejelentkezni mert azt írta ki hogy hibásan adtam meg valamit pedig minden jo volt.aztan kerni akartam masik jelszót de (nemtudom hogy)valaki mas szinten olyan nevű lany fiókját kaptam meg ahogy engem hivnak de nem ugyan az a felhasználó nevunk (nyilvan)de egy 53 válaszos Ask.fmben talaltam magam amit meg eletemben nem láttam.probaltam egy másikat regisztrálni de azt írta ki hogy a regiszracio nem dolgozhato fel es azota bármire kattintok ezt irja ki.hogyan tudnam vissza szerezni a regi fiokamat.ezer halam ha valaki tud segiteni..2016. aug. 4. 21:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!