Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy a fenébe lett híres...

Hogy a fenébe lett híres SzandiMandi?

Figyelt kérdés

Egy korban járok majdnem a csajjal de nem nyugtalanít az a téma hogy hogyan lett ismert. Kíváncsi lennék a válaszaitokra és arra hogy az emberek miért találják ezt jónak mikor 1000-szor nagyobb értékrendet viselő YouTuberek vannak.

Köszönöm előre is a válaszaitokat.

2016. aug. 4. 03:42
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

Úgy lett ismert, mint annak idején győzike (kis betűvel).

Amikor Ő elindította a Romanticot, más Roma együttes nem volt. Nem számított hogy jó, vagy rossz volt, a cigányok kajálták kenyér nélkül, és vették a lemezeit. Ezért futhatott be, mert a saját kultúrköre, és népe közülük valónak érezte, és felfuttatta őt.

Egy kicsit ezt érzem a kis csajnál is. Semmi mondanivalóval ér el olyan nézettséget, amiről sokan csak álmodoznak. A vele egy ívású gyerekek, főleg lányok, az Ő korosztályából csak ezt tudja nézni.

Kritikán aluli amit csinál nekünk felnőtteknek, de a gyerekeknek ez kell, és legyünk őszinték, nincs is rajta kívűl más, aki ezt az vonalat képviseli.

A minap megkérdeztem a 9 éves unokahúgomat, hogy miket szokott nézni a Youtube-on. Erre Ő. "Hát Szandimandit, mert a suliban minden lány őt nézi. Ebben benne van minden. :)

2016. aug. 4. 06:46
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Ki a fene az a SzandiMandi?!
2016. aug. 6. 16:59
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Én arra tippelnék, hogy cuki, és öröm cuki embereket látni. A korábbi videói, amiket legelőször láttam tőle, nem nagyon kötöttek le, de aztán rámentem egyszer megint a csatornájára, és láttam már tőle olyat, ami nagyon vicces volt, szóval már az is.
2016. aug. 24. 22:39
 4/5 anonim válasza:
Hát ez tényleg egy nagy kérdés...
2016. aug. 30. 14:38
 5/5 anonim válasza:
63%

Gondolom azért kapott ilyen nagy figyelmet,mert egyesek szerint cuki,vicces...

Igaz, szerintem nincs semmi baj a kislánnyal, vannak videói,amik tényleg megnevettetnek.

Tudom,sokan vádolják azzal,hogy a szülei vágják a videóit,pedig ez nem igaz, ugyanis erről is van videó :).

A korához képest valóban ügyes,bár ha lenne gyerekem,nem engedném neki,hogy 10 évesen ennyire privát tartalmakat töltsön fel magáról,a házáról...

Gondolom a szülei elég gazdagok. Ez meglátszik a lakásukon és minden tárgyán is,amiket mutogat.

10-11 éves kislánynak minek kell iPhone?

Gondolom semmi másért,csak azért,hogy mutogatni tudja és ne maradjon szégyenbe a többi youtuber mellett.

Színész akar lenni, egyébként jó mozgása van,jól meg tudja formálni a vicces szituációkat,amiket előad,de való igaz,hogy pösze és hadarva beszél. Bár ezeken még tud javítani. Én még az ilyen 'őstehetség' gyerekeknek is inkább színjátszó szakkört javaslok,ahol kiélhetik magukat,mint Youtube csatornát.

Lehet,hogy most még nincs túlságosan elszálva magától,de nézzük végig mi lett azokból,akik gyerek/tizenévesként lettek híresek: mind egoista, öntömjénező ribi lett.

2016. szept. 17. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!