Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wi-fi korlátozott hozzáférés...

Wi-fi korlátozott hozzáférés probléma. Miért nem tud azonosítani?

Figyelt kérdés

Adott egy régi laptop (HP nx6110) amin sokáig xp ment és wi-fi is jól működött. Lecseréltem az oprendszert Windows 7 starterre, telepítettem minden egyéb programot és a wi-fi-n keresztüli internetelérés is kiválóan működött AZNAP. Másnap mikor kapcsolom be a gépet, csodálkozva látom, hogy már nem.

1. A routerral minden oké, mert a mind az okostelefonom, mind a tabletem tud hozzá csatlakozni.

2.Cseréltem meghajtóprogramot. Az XP-s lett telepítve (win7 alá nincsen) első nap, és ezzel ment. Lecseréltem Vistásra, ugyanaz a hiba. Visszatettem az Xp-set, a hiba változatlan.

3.A laptop a szomszéd nem lejelszavazott wi-fijéhez tud csatlakozni, tehát a laptop hardver problémája is kizárva.

Mindebből az veszem le, hogy a laptopnak a jelszavas azonosítással van gondja. Mit változtassak, hogy végre menjen.

2016. aug. 3. 18:45
 1/3 anonim ***** válasza:

WEP, WPA, WPA2-PSK

Hát kíváncsi lennék hogy az utóbbira képes-e az xp.

2016. aug. 3. 19:08
 2/3 A kérdező kommentje:
A WPA Xp alatt ment hónapokig, win7 alatt csak 1 napig. Miért ??
2016. aug. 3. 19:11
 3/3 A kérdező kommentje:

Azóta a szomszéd jelszó nélküli wi-fijéhez való kapcsolódás se megy: hol az írja ki, hogy van internetelérés és csatlakoztatva van, de egy oldal se jön be, hol ugyanúgy korlátozott hozzáférés, majd nem azonosított hálózatot ír ki.

Linuxszal ugyanezen a laptopon minden gond nélkül megy a wi-fi. Mit állítsak a win7-ben ?

2016. aug. 4. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!