Sok olyan külföldi csatornát láttam eddig amin ilyenek voltak:
-"leejti" vagy a másik mellett a padon "felejti" a mobilját és számolják hányan lopják el és hányan adják vissza.
-megjátszott rablás hogy segít-e valaki az áldozatnak
-"vak" ember felváltassa a papírpénzit és annyit kap-e apróba amennyi a papír volt vagy átverik
-hajléktalannak sok pénzt adnak és követik mit vesz belőle meg segít-e a társain és ha tényleg ételt vesz meg segít a többin akkor még adnak neki
-meg még 1000 hasonló
A kérdés, hogy van ilyen magyar csatorna? Milyen kategóriába sorolhatók ezek a videók? Ha nincs szívesen elkezdenék egy ilyen csatornát. Mit tanácsoltok ehhez?
Nem vagyok jogász, de ha tömeget videózol, azért nem jelenthetnek fel tudtommal. Persze a te esetedben ez nem érvényes, még ha igaz is.
2016. aug. 3. 23:13
12/15 anonim válasza:
én az adott személyre gondoltam aki monhatni főszereplő (akit "megszívatnak")
2016. aug. 4. 00:17
13/15 anonim válasza:
Hát én azt ajánlom hogy ha megcsinálod idegenekkel akkor majd mond meg neki hogy videózol és hogy ez egy pojén lenne és megkérded hogy felrakhatod-e a videóra teljesen, vagy hogyha cenzúrázva van az arca, vagy egyáltalán ne kerüljön fel az a rész amiben benne van. Szerintem sokan azt fogják mondani hogy felküldheted, és ne nagyon barátaidon "prankelj" mert akkor a többiek azt hiszik hogy megbeszéltétek a dolgokat, tehát megjátszott. Amúgy vigyázni kell az ilyesmivel mert megjárhatod: https://www.youtube.com/watch?v=6iJSHWZlRrE
2016. aug. 4. 15:45
14/15 anonim válasza:
(Előző vagyok) Elfelejtettem mondani hogy rohadt sok nézettséged lesz csakmert NAGYON ritka az ilyen témáju channel magyarországon ami azt jelenti hogy ritkaság lesz a csatid :p
2016. aug. 4. 15:50
15/15 A kérdező kommentje:
Ezt már én is láttam! Ilyet azért nem csinálnék.
A főbb téma az lenne, hogy elhagyok dolgokat, free hug feliratos cucc, random emberektől hülyeségeket kérdezünk pl.: oda megyünk egy csajhoz és megkérdezzük milyen márkájú tampont használ, meg ez a bohóc ruhában kalapáccsal verem a földön a másikat meg ehhez hasonlók.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!