Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudunk egy hálózaton...

Miért nem tudunk egy hálózaton belül lan-módban játszani?

Figyelt kérdés
Tesómmal szeretnék játszani a borderlands játékkal coop módban, Gamerangerral próbáltuk, nem találjuk egymás szerverét (pedig más játékokban megtaláljuk), próbáltuk Tunggle-val, itt ha becsatlakoztunk egy Global szeróra, akkor tudtunk csatlakozni mások játékába, de egymáséba nem, és saját szervert se tudunk létrehozni. Mindkettőnknek port closed-et jelez a tunggle, nem tudom ez befolyásolhatja-e, ha valakinek volt hasonló problémája segítsen legyen szíves!!

2016. aug. 2. 19:08
 1/4 A kérdező kommentje:
egy hálózaton belül azt értem, hogy van egy router+gép, és van az én saját gépem meg a tesóm saját gépe, mindketten ezzel a kis usb wifi adapterrel fogjuk a netet a nagygépről
2016. aug. 2. 19:11
 2/4 anonim ***** válasza:
milyen verzióban vettétek meg? steames?
2016. aug. 2. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Tűzfalat kapcsoljátok ki ha még nincs.

(megjegyzés: Nem tudom miért tunggléztek ha egy LANon vagytok.)

2016. aug. 2. 21:16
 4/4 A kérdező kommentje:

ncore-ról szedtük, de a steamhez be kell jelentkezni h tudjunk játszani

tűzfalon engedélyeztük

hiába ugyanazt a netet használjuk nem mutatja hogy fent lennénk a lan-on, ezért egy tunggle szervert próbáltunk, ahol egymásra nem tudunk felcsatlakozni, viszont más emberekre igen, velük tudtunk játszani, ezért mondom h lehet a port kavar be de fogalmam sincs h az mi, és mit kell csinálni vele h jó legyen

2016. aug. 3. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!