Hacker műve, vagy legális, tömeges intro a google fiókhoz?
Ma az alábbi kép fogadott engem, amikor bejelentkeztem googlemail fiókomba:
Kell-e tartanom attól, hogy havker máve, vagy pedig ez sokatóknál megjelenő intro, bejelentkezéskor?
Találtam egy 2016 júl.14-ei hasonló screenshot-ot tartalmazó angol nyelvá weboldalt, ennyiból kicsit bíztató számomra, h talán általános és legális jelenségról van szó:
indianexpress.com/article/technology/tech-news-technology/googles-new-settings-will-help-you-manage-ads-better-2913200/
Csak hát... mit nyomjak meg?? Az "elfogadás" gombot nem szeretné megnyomni... A bővebb infó-ra katt meg ki tudja, mit okoz...
Mit tanácsoltok?
Köszönöm az elsőnek a gyors választ. Ért már engem egyértelmű hackertámadás, nem is egy. Ezért megyek biztosra, tehát ezért tettem fel a kérdést. A sietség miatti elgépeléseimért meg elnézést.
(A hackerek egyébként hajlamosak eféle trükkökre, hogy beágyaznak script-et, és a gyanútlan user rákatt, aztán ott a baj. Ezért kérdeztem rá.)
Mások is írhatnak, akiknél megjelent. Köszönöm az elsőnek, majd még visszanézek. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!