Hogyan tudnám reklámozni a leendő youtube csatornám?
Egyedül befutni nagyon nehéz. Végülis hogyan találnának rá az emberek a videóimra, ha először még megtekintés sincs rajta?
Barátokat, rokonokat nem akarom megkérni hogy terjesszék. De akkor mégis hogyan tudnám híresztelni? Álljak ki az aluljáróba és szórólapozzam a csatornámat? Vagy a magamfajták hogyan tudnák elérni hogy gyorsan híresek legyenek? Persze természetesen akkor ha valóban olyan magasvonalú és szórakoztató videókkal tudnak előállni, ami miatt megérdemlik a minél előbbi figyelmet.
Sok idő és türelem kell hozzá.
Egyáltalán milyen tartalmak vannak a csatornádon? Dobsz egy linket?
#3: Közhely, de igaz: az életben MINDENÉRT magadnak kell megküzdeni.
Az első vállalkozásom tönkrement, pedig az összes konkurensemnél jobb munkát végeztem (tudom, mert mindegyikkel dolgoztattam), mindenhol reklámoztam, mindent megtettem az ügyfelekért, és mégis a vetélytársaimat választották. Vajon miért?
15 éven át küzdöttem, mire befutottam szakmailag, és mondhatom, ez alatt az idő alatt SENKI sem segített, semmiben (még a családom is ellenem volt). A felnőttek világa iszonyatosan kemény, ehhez jó bevezető lesz a Youtube-csatornád felfuttatása.
Amivel már nem fogsz befutni, annyira telített a piac:
-Gameplay videók
-Vlogok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!