Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 2 nyelven blogolni? Jó ötlet ez?

2 nyelven blogolni? Jó ötlet ez?

Figyelt kérdés
A nyelvtudásom megvan hozzá, hogy angolul írjak blogot, de tudom, hogy lennének érdeklődők (korábbi magyar nyelvű blogról), akik nem tudnak angolul. Vajon butaság lenne a posztokat magyarul és angolul is megírni? Mondjuk egymás alatt.
2016. júl. 31. 08:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a többlet munka nem fizetődne ki.
2016. júl. 31. 09:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyelvgyakorlásnak szerintem jó ötlet. Hogy mennyien látogatnák az meg inkább a témától és a minőségtől függ.
2016. júl. 31. 09:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Miért nem fizetődne ki? Köszönöm a válaszokat.
2016. aug. 1. 01:30
 4/5 anonim ***** válasza:
ha mindkét nyelven tudsz írni, miért ne? gyakorlásnak mindenképp jó. bár, az ilyen többnyelvű oldalakat inkább úgy szokták csinálni, hogy ki lehet választani melyik nyelven szeretné látni az olvasó
2016. aug. 1. 06:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez igaz. Szívem szerint én angolul írnék blogot, csak ismerek olyat, aki olvasná, és nem tudja így majd.
2016. aug. 1. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!