Valaki tud segíteni nekem Youtube csatorna hirdetésében?
Persze rengeteg munkát kell belefektetned, ennyi közösségi oldalt nem egyszerű fenntartani úgy, hogy érdekes maradj, mégis rendszeresen legyenek frissítések. Nem kell rögtön nagyban indulni, szép apránként is kiépetheted a közösségi hálódat (pl. először csak Tumblr-t vagy Twitter oldalt hozol létre).
Sokszor csak idő kérdése amíg felfedeznek és rengeteg évnyi kemény munka. Sok szerencsét! Rendezvényeken is próbálhatod hirdetni magadat, pl. MondoCon (ha olyan témájú csatornád van) illetve más jellegűnél is lefogadom, hogy találsz olyan Facebook csoportokat, ahol hirdetheted magadat.
Szia!
Igaz nem vagyok YouTube-r, de azért érdekel a csatornád. Prívátba tudsz dobni egy linket?
#2-#3 vagyok.
Igen, elég sok kérdésnél látom ezt én is. Szerencsére ez csak főleg a magyar pesszimizmusból (vagy irigységből) származik és nem valóságalapú.
Utánanéztem egy kicsit, és még ezt találtam pluszban. Ezek apró trükkök, amiket lehet, hogy már ismersz, vagy elsőre teljesen egyértelműnek tűnnek, de azért érdemes lehet beleolvasni.
Egyébként szimpatikus a személyiséged, úgyhogy most már engem is érdekelne a csatornád, ha elküldenéd a linket.
És még itt találtam csokorba szedve néhány cikket, ezekbe csak beleolvastam, nem tudom, mennyire hasznosak. A címükre kattintva olvashatod a teljes cikkeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!