Ncore regisztrációhoz meghívó kódot így mennyiért kapok? Vagy ez hogy van?
Figyelt kérdés
Van egy oldal ahol regisztrálni lehet, de azt írja, ha meghívó kódot akarok akkor küldjek sms-t xy számra. Mennyi pénzt vesznek le a telefonomról? És ez igaz?2016. júl. 28. 14:29
1/10 anonim válasza:
Az nCore ingyenes, SOHA nem kérnek pénzt regisztrációért. Csak meghívóval tudsz bekerülni.
2/10 A kérdező kommentje:
azt tudom. de itt : [link]
azt írja hogy "Amennyiben regisztrálni szeretnél weboldalunkra szükséged lesz egy meghívó kódra. Ehhez küld az HOLEK üzenetet a 06 90 888 431-as telefonszámra. Válasz SMS-ben kapsz egy kódot amivel regisztrálhatsz. A kapott kódot az alsó rublikában kell megadnod.
"
2016. júl. 28. 14:32
3/10 anonim válasza:
nincs olyan hogy ncore.red. KOmolyan, annyian bedőlnek az ilyen címeknek, csinálok én is egy ilyet.
Az ncore 2 bejegyzett domaint használ, az ncore(pont)cc-t és az ncore(pont)hu-t
4/10 A kérdező kommentje:
Na ezért jó hogy megkérdeztem :) nem dőltem be. Nem tudtam igazából. "és ez igaz?" ezért tettem fel a kérdést.
2016. júl. 28. 14:41
5/10 anonim válasza:
Ncore-ra csak meghívóval lehet regisztrálni. Mindig figyelni kell a webcím végét is hogy cc vagy hu legyen. Innen tudhatod hogy az az ncore az igazi
6/10 anonim válasza:
de van olyan is hogy nc0re.cc, az sem valódi
7/10 anonim válasza:
Ha kene egy meghivo, csak dobj egy uzit, aztan kuldom is :)
8/10 anonim válasza:
#7 Tudnal esetleg nekem is kuldeni meghivot? Elore is koszonom!
9/10 anonim válasza:
Kedves 3-as és 5-ös kommentelők!
Az nem ".hu" , hanem ".nu" .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!