Melyik webböngészőt ajánljátok jobban? A Chrome-t vagy a Firefox-ot?
Én a Firefoxra szavazok. Nem küld rólad adatokat a Google-nek, és tetszés szerint bővíthető.
A lényeg, hogy Internet Explorert ne használj.
Eddig a Chrome-ot ajánlottam volna, de elegem lett belőle, hogy állandóan bugos volt neked (újratelepítés és böngészés alapértelmezettre állítás után is), így átváltottam Opera-ra (De kipróbáltam a FireFox-ot, Maxthon-t, Edge-t, de az Opera a nyerő számomra). 7 évig biztosan Chrome-ot használtam, előtte Firefoxot, amivel amúgy nem volt bajom.
De most az Opera nagyon tetszik. Beépített reklámblokkoló (bár a YouTube reklámait sajnos nem blokkolja, így kell mellé az Adblock). Ami nagyon tetszett, hogy bármilyen videót egy egérkattintással ki tudok tenni a képernyő bármely részére, még akkor is, ha másik lapon vagyok. Pl ha a YOuTuben elindítottam a videót, ki tudom tenni és látom, miközben a FB-ot nézem (és fordítva is működik). A videót nagyíthatod, kicsinyítheted, a megnyitott lapokon ha megy valamilyen hang, anélkül, hogy rámennél és felnyitnád a lapot, le tudod némítani. :D Nagyon tetszik, szóval most nekem az Opera a kedvenc. :D
Ajjajj! Itt KB 1-2 óra múlva ki fog törni a Google chrome vs Mozilla firefox háború!
Én mindenesetre a chrome ra szavazok!
Mint mindenki, én is explorer-el kezdtem. Aztán jött a firefox. Egyik böngészőhöz sincsenek olyan olyan jó kiegészítők, mint a tűzrókához, pl. videodownloadhelper. Véletlenül váltottam az opera 10-re. Hamar megszerettem. Az 12.16-ig fejlesztették, így kénytelen voltam váltani. Chrome-ból a 64 bit-es verziót próbáltam, de tele lett a hócipőm, hogy folyton eltüntek a kezdőlapról a oldalaim. Most az operát használom, ami egyre jobban hozza a régi opera funkcióit. Az a videós dolog az nagyon jó, már nem csak a beta verzióban működik:
Attól függ melyik os-t használod.
"Én a Firefoxra szavazok. Nem küld rólad adatokat a Google-nek, és tetszés szerint bővíthető.
A lényeg, hogy Internet Explorert ne használj." A chrome is tetszés szerint bővíthető mellesleg a firefox nem a google-nek, hanem a Mozilla Corporation-nek küld adatokat. Olyan mindegy. :) Mindegyik böngésző küld adatokat magáról a saját cégének a kérdés itt az, hogy melyik operációs rendszerre szükséges az új böngésző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!