Slither. Io-ban akiknek NAGYON SOK pontja van, azok "botok" vagy igazi játékosok?
Figyelt kérdés
Pl. most lőttem ezt a képet, az elsőnek 5,5m pontja volt éppen:
Már több ilyet láttam, beállnak általában a map közepére és ott kört alkotva körbe járnak. Ennyi pontot összeszedni vagy egy napi játék lehet, hogy lehet ezt csinálni, mert ehhez a játékhoz nem lehet afk lenni, nagyon kell figyelni mert egy kis rossz mozdulat és könnyen bukik az ember. Infúzión adják be a gyereknek a rántott húst és közbe no pisi-kaki amíg kockul?
2016. júl. 25. 23:08
1/2 anonim válasza:
Szerintem biztos hogy nem botok, ezek csak szimplán szeretnek slither.io-zni nagyon...NAGYON :D
2/2 anonim válasza:
Én is játékos vagyok, és itt a legnagyobb rekordom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!