War Thunder - magas ping? (lent)
Figyelt kérdés
Egyszerűen játszhatatlan a War Thunder, 60-80-as pingjeim vannak, össze-vissza ugrál az egész.
Minden más játékban a pingem 40 alatt marad, soha nem megy fölé.
A letöltéseit mindig le szoktam állítani, nem fut alatta semmi.
Mitől lehet ez? Mit csináljak vele?
2016. júl. 25. 20:17
1/6 anonim válasza:
A 80 meg mindig a jatszhato kategoria.
A szerver is szokott neha szorakozni, de nem annyira hogy bosszanto legyen, legalabbis nalam.
2/6 anonim válasza:
Attól is függ, hogy milyen szerverre csatlakoztál, például ha egy perui szerverre csatlakozol, nyilván magas lesz a pinged. Internetsebbeséged?
3/6 anonim válasza:
Lol #2, itt nincs olyan hogy perui szerver, a jatek regiokra van osztva, es 99% hogy a kerdezo is Eu-n van.
A pingnek meg nem sok koze van az internetsebesseghez...
4/6 A kérdező kommentje:
EU-n vagyok, próbáltam már máshol is, de csak rosszabb. A netem pedig jó, 20mb-le, 1mb-feltöltési sebesség, és ez mindig stabil.
EU szerverek között pedig tudtommal nem lehet válogatni.
2016. júl. 26. 12:53
5/6 anonim válasza:
Mivel nem játszok a játékkal, csak tippeltem, hogy mi lehet a probléma. De akkor megyek és felakasztom magam :)
6/6 anonim válasza:
Hú ha ilyen netem lenne. 400 kb/s-es letöltési seb, meg 200-as ping, de szerintem így is játszható, 1-2 killem szokott lenni ha mázlim van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!