Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mekkora pofatlansag mar ez?...

Mekkora pofatlansag mar ez? (mobilinternet)

Figyelt kérdés

T-mobil Relaxnet L csomagom van,a benne foglalt adatmennyiseg 7 Gb.Ha elerem a 7 Gb-t adatforgalmat, akkor lecsokkentik a max le-fel totlesi sebessegem 128 kbps-re.

Na mar most meg csak 5845 Mb-nal járok, es mar most lecsokkentettek.

2010. ápr. 17. 08:53
 1/5 anonim ***** válasza:

A teljes fel/letöltésed 5845Mb? Ebben benne van az internetes oldalak megnyitása is (Pl: youtube videó, zene, film nézést is beleszámoltad, illetve a e-mail elolvasásokat, erre az oldalra való belépésedet.....), vagy csak a ténylegesen letöltött tartalmak adatnagyságát számoltad?

A testvéremnek is ugyanez a csomagja van (jó pár hónapja), de eddig nem volt vele ilyen gond. Csak akkor csökkentették neki, amikor a teljes, 7Gb-t elérte. Ez automatikusan van beállítva a T-szervereknél...(telefonos ügyintéző kapcsolt egy informatikust, ő "mondta el".... Ha akarom elhiszem, ha akarom nem :-) ).

Hívd fel őket, meg tudják nézni a teljes forgalmadat az adott hónapra, így kiderül, hogy mekkora volt a tényleges adatforgalmad mind le-és feltöltésnél....

2010. ápr. 17. 09:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ez a teljes, egy DU Meter nevezetu programmal nezem, az szamolja a bongeszest es a letoltest is.
2010. ápr. 17. 09:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Mobilnettel ne töltsd le filmeket és ne használj torrentet. Nem arra való, ahhoz kábeles net kell. Vagy pedig lekorlátoznak.
2010. ápr. 23. 14:37
 4/5 anonim válasza:
Nekem is mobil netem van, semmire se jó. Nekem sajnos azért van ilyen, mert ide ahol lakok nem lehetett bekötettni a kábeleset. De semmire való. Nekem M-es csomagom van, ami 3 giga. 15.-e után már bőven lejár. Elárulnád nekem hogy hogyan tudtad megnézni hogy mennyi az eddig felhasznált adatmennyiség?
2010. ápr. 23. 16:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem Vodás 5G-s Internet Fix-em van, stickkel használom a laptopon. De a asztali gépemre kábeles netet köttettünk be.
2010. ápr. 23. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!