Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet más nevem a...

Hogyan lehet más nevem a youtube-on és a gmail-en?

Figyelt kérdés

Az a baj, ezek a google szolgáltatások teljesen össze vannak kötve. Egyszer átírtam a nevem youtube-on, mert ott nem szeretem a saját nevemet egy az egyben használni a videók alatt, praktikus okokból más név kell oda. De a mailen is megváltoztatta, oda pedig a teljes név kéne.

Van valami lehetőség külön kezelni a kettőt?

Nem akarok külön másik google fiókot a youtube-hoz és a gmailhez. Már megszoktam a mailcímem, mindenki oda ír.

2016. júl. 24. 22:45
 1/3 Gábor19... válasza:
Gmailben meg tudod változtatni az emailbe küldött neved. A beállítások között ha jól emlékszem.
2016. júl. 25. 19:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megtaláltam. Bár eddig is az volt beállítva, amit eddig akartam, de nem úgy jelent meg. Most még egyszer beállítottam, hátha.
2016. júl. 26. 00:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Ez tiszta logika egyébként, hogy a gmail chaten a google név van, a gmail levelekben pedig a gmail név. És nem is lehet beállítani a gmail chat nevet másra. Fantasztikus.
2016. júl. 29. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!