Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért pixeles a kép explorer-ben?

Miért pixeles a kép explorer-ben?

Figyelt kérdés

11-es exploreren teszteltem egy .png képet, amit csináltam. Chrome-ban és firefox-ban tökéletes a kép minőség, de explorer alatt pixeleződik.

A kép szélességét css-ben állítom be.

Mi lehet a baj?

2016. júl. 24. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nagyobbra méretezed mint a kép eredeti mérete, akkor eltérő módon nagyítják a képet.
2016. júl. 24. 21:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Épp az az hogy kisebbre méretezem, mert már korábban javasolták, hogy csináljam nagyobb méretben, mint amekkorában használom, de explorer-nél nem működik.
2016. júl. 24. 21:24
 3/4 Hominida ***** válasza:

A böngészők között ilyenekben is van különbség. Ha nagyon ronda, akkor kicsinyítsd le a képet programmal, és szúrd be az oldalba azt, és a link majd az eredeti képre mutat.

Csak szólok, hogy az Explorer a Windowsnak az az összetevője, amely a mappák és fájlok kezelését végzi, a futó folyamatok között szinte biztosan ott találod, Intéző néven azonosítva. A böngésző az Internet Explorer. Okozhat kavarodást.

2016. júl. 24. 21:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Naát. Tök érdekes. Most lekicsinyítettem, olyan méretbe, ahogy eredetileg a honlapon használom. Most jól működik Exploreren is. Köszi.
2016. júl. 24. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!