Miért nincs internet az új ASUS RT-N12 routerrel?
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy új routert vettem, mert a régin a wi-fi nagyon gyengén jött. A modem: DSL 360R T1, a router: TP-link TL-WR741ND. Két számítógép van rákötve kábellel. A probléma az, hogy ha a routert kihúzom, és csak a modemről megy közvetlen a gépbe, akkor nincs net! De miért? Beírtam a jelszavat stb. már vagy 10 szer, és sehogy nincs net. Ha a TP-link routert kicserélem az új, ASUS RT-N12 re, azon sincs net... pedig ugyanazokat a beállításokat használom mint a TP-linknél. Kapcsolat típusa PPPoE, ADSL internet. Sajnos ritka rossz T-home os, 10 megás net... ami 2,61 Mb/s el működik...ami katasztrófa,amire szintén nincs magyarázat... Szóval, miért csak a TP-Link routerrel hajlandó működni az internet, se anélkül, se mással nem megy.
A válaszokat előre is köszönöm!
Az ADSL Internetnek felhasználónév/jelszó páros kell, hogy csatlakozni tudjon. A TP-Link routeren keresztül azért van net, mert ez a felhasználónév/jelszó páros meg van adva a TP-Link beállításaiban.
Ugyan úgy meg kéne adni az ASUS -nak is ahhoz, hogy csatlakozni tudjon.
Működnie kell, ha jó a jelszó. A T1 -es modemmel már nincsenek kompatibilitási problémák. Nekem is ilyen modemem van Asus RT-N18U routerrel használom.
Én azt tenném a helyedbe, hogy felhívnám a T -seket (1412) és kérnék új jelszót.
Ha azzal se megy valószínűleg hibás a router.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!