Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Létezik olyan weboldal, ahová...

Létezik olyan weboldal, ahová fel lehet tölteni fájlokat, és ahonnan privát vagy közvetlen módon le lehet tölteni őket?

Figyelt kérdés
Tehát olyan, mint pl. a képfeltöltés.hu, csak fájlokkal, esetleg programokkal lehessen ugyanazt megcsinálni.
2016. júl. 21. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
igen
2016. júl. 21. 19:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha eddig szatyorban éltél, akkor mostantól éljél felhőben!
2016. júl. 21. 19:07
 3/7 A kérdező kommentje:

Jajj, nem úgy! Félre értettetek, nem is csoda, mert kihagytam a lényeget!

Hogy MÁSOK is le tudják tölteni! Azért is írtam a képfeltöltés.hu-s példát, de úgy látszik nem voltam elég korrekt. tehát olyan weboldal, vagy tárhely kéne, ahonnét AKÁRKI fel tud tölteni fájlokat, AKÁRKI is le tudná tölteni a nyilvános fájlokat, viszont a privátokat nem.

2016. júl. 21. 19:18
 4/7 A kérdező kommentje:
*ahova akárki fel tud tölteni.
2016. júl. 21. 19:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Tehát olyan legyen, mint a kepfeltoltes.hu, csak fájlokkal. Amennyiben ilyen felhő alapú szolgáltatás már létezik, akkor ezek szerint tényleg le maradtam valamiről, de én használom a google drive-ot, mint felhő alapú szolgáltatást, és ott ilyen megoldásról nem tudok, mint amit az imént említettem.
2016. júl. 21. 19:21
 6/7 anonim ***** válasza:

a drive-ot is meg lehet osztani

ott van még a mediafire, mega, dropbox és még 222222 db

2016. júl. 21. 20:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2016. júl. 21. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!