Hogyan tudnám lassítani az internetsebesseget?
Testverem 30 eves, egesz nap a gepet nyomja, hiaba mondom neki, hogy nem lesz haszna azokból a szar jatekokbol, nem erdeklni es napi 12 órában jatszik.
Hogyan lehetne ezt megoldani, hogy nagyon terhelt legyen a rendszer? Torrentet nemondjatok légyszi, eleg feltuno...
Milyen router?
A legtöbben be lehet állítani a sebességet(minimum a wifijét)
Ilyen powerline-okkal még nem volt dolgom, nem nagyon tudom mire képesek és mire nem.
De csak van egy modemetek, vagy digisek vagytok és UTP kábelen jön a net?
Ha nem dolgozik, nyilván nem is ő fizet az internetért. Válts kisebb csomagra, és levan a gond, még spórolsz is.
Nem mellesleg miért fáj neked, hogy játszik? Hogy emiatt nem dolgozik? Megnyugtatlak, akkor sem fog, ha elvágod a netkábelt. Azzal, hogy ármánykodsz mögötte csak magadat minősíted, mint testvér.
Nyolcadik... Komolyan Ennyire nehez felfogni, hogy nem erdekel a szemelyes véleményed az esetről?
"magamat minősítem", mert jot akarok, hogy ne az egesz rohadt napját a get előtt töltse? Tudom, most jon a remek szoveged, hogy de hosz a gamestaron is írtak, hogy nornalis kikapcsolódás a játék! Aha, de nem 12 órában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!