Hogy lehet törölni Professionről a korábban feltöltött önéletrajzomat?
Figyelt kérdés
Mert sehol nem találok egy ilyen funkciót, de még azt se, hogy hol van az a bizonyos "önéletrajz inaktiválás" funkció.... Ne kelljen már 56 millió önéletrajz közül válogatnom... -.-2016. júl. 20. 13:05
1/4 anonim válasza:
Emlékeim szerint én is nehezen tudtam csak törölni magam, vagy talán nem is tudtam, már nem tudom. De az biztos, hogy sík ideg voltam, és mivel elsőre nem ment, másodszorra átírtam az összes adatomat kamuadatokra és a feltöltött fájlokat is leszedtem vagy átírtam...
3/4 Kónya Ágnes válasza:
Belépés -> jobb oldalon önéletrajz adatlapokon belül önéletrajz dokumentumok -> görgess lejjeb az oldalon, majd kattints a piros X-re (törlés) a feltöltött dokumentumra vonatkozóan
4/4 Killermik válasza:
Belépés -> Fent, jobb sarok: Beállításaim -> Középen: Jelentkezési fileok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!